98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Professors de Turquia, Portugal i Grècia participen a Sant Andreu de la Barca de l’Erasmus europeu sobre la inclusió i la diversitat a les escoles

Professors de Turquia, Portugal i Grècia participen a Sant Andreu de la Barca de l’Erasmus europeu sobre la inclusió i la diversitat a les escoles

L’escola José Juan Ortiz acull durant aquesta setmana a catorze directors i professors d’escoles dels tres països per compartir experiències  educatives al voltant de la inclusió i la diversitat als centres escolars.

Els professors també han compartit experiències a Ràdio Sant Andreu


A l’octubre docents de l’esola José Juan Ortiz van participar de les primeres jornades de l’Erasmus celebrades a la població de Funchal a Madeira (Portugal). D’aquella primera experiència van fer cròniques a Ràdio Sant Andreu.

A l’Erasmus “Inclusió sota els paraigües de la tolerància”, presenten el seu projecte educatiu basant-se en la inclusió i la diversitat a més de conèixer altres metodologies inclusives per aconseguir atendre a l’alumnat dins del marc de l’escola inclusiva.