98.0 fm En directe Signal
Home / Qui som

Qui som

El 19 d’abril de 1990 (ara fa 31anys)  Ràdio Sant Andreu iniciava les emissions regulars com a emissora municipal, tot i que els orígens de la ràdio local se situen l’any 1983 quan es va crear la societat Studio-79, que va mantenir la seva activitat fins al 1988.

Ràdio Sant Andreu 06 - Estudi central
L’Emissora Municipal ofereix actualment una programació variada, gràcies a una vintena de col·laboradors, que amb els seus programes i espais informatius, magazíns, musicals i esportius, ofereixen una programació més propera i plural.

Ràdio Sant Andreu s’ha potenciat amb la nova pàgina web que ha permès a l’emissora arribar a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, ja que des del 2005 les emissions de Ràdio Sant Andreu es poden seguir a través del web www.radiosantandreu.com.

Després de 31 anys, Ràdio Sant Andreu aposta per la ràdio del segle XXI aconstant-se a les noves tecnologies amb un augment significatiu de la seva presència a les xarxes socials: facebook i twitter, fet que converteix Ràdio Sant Andreu en un mitjà molt actiu i de referència informativa i cultural