98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Campionat del joc de taula ‘Aventureros Al Tren’ a Sant Andreu de la Barca

Campionat del joc de taula ‘Aventureros Al Tren’ a Sant Andreu de la Barca

Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu, entrevistem a David Tercero: pare, manetes, jugador de jocs de taula moderns, membre del Club Amatent i engrescador lúdic de Sant Andreu de la Barca.

dj49

Parlem amb ell sobre la III edició del campionat OWL d’¡Aventureros al Tren! que se celebrarà aquest proper dissabte 29 de març a l’escola d’idiomes OWL Language School de Sant Andreu de la Barca-
 Encara sou a temps de reservar la vostra plaça!

¡Aventureros al Tren! és un clàssic modern, un joc que durant la darrera dècada ha esdevingut una “gran porta d’entrada” a l’afició per moltes persones en molts països, un evergreen (producte que any rere any ven més unitats que la campanya anterior)… no és casual que aquest joc guanyés el darrer premi Interblogs.
Aquest premi és un reconeixement que atorguen la majoria dels blogs especialitzats en jocs de taula a l’estat espanyol. Un joc que val molt la pena i que no ens cansarem mai de recomanar a la secció… ara teniu una oportunitat molt bona de provar-ho aquest dissabte durant el III campionat OWL d’¡Aventureros al Tren!

 

Us podeu apuntar o demanar més informació a administracio@owl.cat, o confirmant la vostra assistència al esdeveniment de facebook.

David Tercero amb els premis del torneig
David Tercero Campionat Aventureros al tren