98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat local / Vols acreditar les teves competències digitals? Fes els cursos i la prova de l’ACTIC a Sant Andreu de la Barca

Vols acreditar les teves competències digitals? Fes els cursos i la prova de l’ACTIC a Sant Andreu de la Barca

Les Escoles Velles ofereixen el mes de novembre cursos de preparació per l’ACTIC bàsic i mitjà.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

acticL’ACTIC és el certificat d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i de la comunicació i permet  a qualsevol persona de més de 16 anys, després de superar una prova d’avaluació, obtenir un certificat emès per la Generalitat que acredita les seves competències digitals.

Les Escoles Velles ofereixen el mes de novembre cursos dels nivells bàsic i mitjà  per preparar la prova de per obtindre la certificació oficial de la Generalitat de les teves competències digitals.

La certificació de L’ACTIC es pot treure en qualsevol moment de l’any  però ara a les escoles velles s’ofereixen cursos gratuits per poder preparar-se pels nivells bàsic i mitjà.

Una vegada fet el curs, et pots presentar a Escoles Velles per obtenir la certificació ACTIC (informació a http://acticweb.gencat.cat)

 

Nivell 1 (bàsic): abans del 22 d’octubre

Prepara’t per obtenir la certificació d’Acreditació de les Competències digitals en Tecnologies de la Informació i Comunicació (ACTIC) en el seu Nivell 1 (domini bàsic en l’ús de les TIC).

-Formació gratuïta per als participants.
-Durada: 25 hores. Horari: de 9.15 a 14.15 h.
-Dijous 3, divendres 4, dijous 10, divendres 11 i dijous 17 de novembre

Al curs s’imparteix el temari de la certificació i es realitza una simulació de prova ACTIC 1.

Una vegada fet el curs, et pots presentar a Escoles Velles per obtenir la certificació ACTIC (informació a http://acticweb.gencat.cat)

Nivell 2 (mitjà): abans del 12 de novembre
Si tens un domini efectiu en l’ús de les TIC en els àmbits més generals (navegació, ofimàtica, presentacions…), pots preparar-te per accedir al Nivell 2 (Mitjà).

-Durada: 25 hores. Horari: de 9.15 a 14.15 h.
-Dijous 24 i  divendres 25 de novembre i dijous 1, divendres 2 i divendres 9 de desembre

Al curs s’imparteix el temari de la certificació i es realitza una simulació de prova ACTIC 2.