98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Torna el Cicle de Cinema Infantil en Català amb ‘Toy Story 4’

Torna el Cicle de Cinema Infantil en Català amb ‘Toy Story 4’

 

Aquest dissabte 22 de febrer a les 16.30h es posa en marxa un nou cicle de cinema infantil en català (CINC) als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca

CINC_SAB_fullet_gener_2020

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que compta en aquesta ciutat amb la col·laboració d’Atrium Cines i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta serà la 13a edició d’aquest cicle que es porta a terme a Sant Andreu de la Barca des del 2014. Per a aquesta ocasió es projectaran, entre els mesos de febrer i maig, les quatre pel·lícules següents:

Toy Story 4 22 de febrer

Mascotes 2 29 de febrer

Angry Birds 2: La pel·lícula 18 d’abril

Playmobil: La pel·lícula 9 de maig

Totes les sessions tenen lloc als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca en la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 hores.

Des de la primera edició que es va portar a terme a Sant Andreu de la Barca el gener del 2014 han passat pels Atrium Cines un total de 2.251 espectadors i s’hi han projectat 53 pel·lícules infantils.

La iniciativa potencia el consum de pel·lícules en català amb un ampli ventall de films de reestrena, a preus baixos (4 €), i suposa una bona oportunitat perquè els infants puguin gaudir d’una oferta de cinema infantil de qualitat, en català i a prop.