98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / SERVEI LOCAL DE CATALÀ – Vols formar part del Voluntariat per la Llengua?

SERVEI LOCAL DE CATALÀ – Vols formar part del Voluntariat per la Llengua?


Una nova edició del Voluntariat per la llengua en marxa a Sant Andreu de la Barca. Es tracta de la 18 edició des que el 2003 es va iniciar aquest programa de parelles lingüístiques a la nostra ciutat.
voluntariat
Dades

A Sant Andreu de la Barca des del 2003 fins al 2019 hi han participat 955 persones (406 voluntaris i 519 aprenents) que han fet més de 5.000 hores de conversa en català. En aquests moments també hi ha 18 entitats adherides i 111 comerços participants.

A banda, les parelles també tenen al seu abast materials diversos per facilitar-los la conversa i des del Servei Local de Català també es posen al seu abast totes les activitats que s’organitzen. En acabar les trobades, voluntaris i aprenents reben un certificat de participació a la Trobada Gastronòmica Intercultural amb què es clou el curs.

Els requisits que calen per participar-hi són parlar català en cas de voler ser voluntari i voler millorar la conversa en català en cas de ser aprenent. A més de tenir una hora disponible a la setmana per fer les trobades per conversar fins a un total de 10 hores, és a dir, 10 setmanes.

Espais per fer conversa

Biblioteca Aigüestoses

Servei Local de Català

Hi ha temps per fer la inscripció fins al 4 de març.

L’acte públic de presentació de parelles lingüístiques serà el dia 12 de març, a les 7 de la tarda, a la sala de conferències de les Escoles Velles.

Cloenda conjunta amb els alumnes dels cursos de català per a adults el dia 21 de maig, a les 7 de la tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament amb la VIII Trobada Gastronòmica Intercultural