98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Servei Local de Català – Aquest dissabte finalitza el Cicle de Cinema Infantil en Català

Servei Local de Català – Aquest dissabte finalitza el Cicle de Cinema Infantil en Català

Aquest dissabte hi ha la darrera projecció d’aquesta edició de tardor del cinema CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, que és la 10a edició que es fa a Sant Andreu de la Barca.

Per a dissabte 15 de desembre en la sessió de primera hora de la tarda, a les 16.30 hores, podeu veure Sherlock Gnomes, una pel·lícula que es va estrenar l’11 de maig.

shelock gnomes

Els gnoms del jardí contracten el detectiu Sherlock Gnomes per investigar la misteriosa desaparició d’alguns ornaments del seu jardí.

Aquests nans de jardí són Gnomeo i Julia que ja van protagonitzar una aventura el 2011 reversionant el clàssic de Shakespeare, Romeu i Julieta.

L’acció es trasllada ara a Londres i per resoldre l’enigma, comptaran amb l’ajuda de Sherlock Gnomes, un famós detectiu i protector dels nans britànics. Amb l’ajuda del seu inseparable amic Watson, emprendran un viatge pels carrers de la ciutat, al costat de Gnomeo, Julia i tot un seguit de nous personatges que aniran coneixent pel camí. El film d’animació torna a estar produït pel cantant Elton John i la direcció és a càrrec de John Stevenson.