98.0 fm En directe Signal
Home / 12 FIRA PRIMAVERA / Sant Andreu de la Barca ja ho té tot a punt per celebrar la 12a Fira de la Primavera

Sant Andreu de la Barca ja ho té tot a punt per celebrar la 12a Fira de la Primavera

Del 31 de maig  al 2 de juny Sant Andreu de la Barca, celebra una nova edició de la fira comercial amb activitats durant tot el cap de setmana.

La Fira al carrer, la Mostra d’entitats, la Trobada de vehicles clàssics, activitats de màgia al carrer, la Trobada dels grups de percussió o la Festa de Ràdio Sant Andreu, l’Afternaval  i els showcookings i xerrades a la carpa institucional, formen part de les activitats programades durant els tres dies de la Fira de la Primavera.

CONSULTA EL PROGRAMA

Durant tot el cap de setmana de la Fira de la Primavera també hi participaran 19 entitats socioculturals i 64 expositors amb la presència d’establiments locals.

Diumenge a l’Escenari central del recinte firal de l’avinguda de la Constitució acollirà la  Mostra d’entitats amb les actuacions de: Activa’t, l’Associació Escola de Dansa Sonia Navarro, l’AVV la Plana, Bambo Dansa, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca, la Peña Sevillista La Giralda i Societat El Casino.

La restauració local també hi serà present a l’esplanada del Mercat Setmanal amb el  Bar Acuarium, Bar Restaurant Riera 2, El teu cafè i Titi Burger.

El regidor d’Activitat Econòmica, Industria i Comerç, Miquel Àngel Abril i la presidenta de l’ACSSAB, Vanesa Arroyo han donat detalls de les activitats programades.