98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca celebrarà del 12 al 14 de maig l’onzena Fira de Primavera

Sant Andreu de la Barca celebrarà del 12 al 14 de maig l’onzena Fira de Primavera

Durant tres dies Sant Andreu de la Barca oferirà una mostra comercial, industrial i de serveis que pretén presentar a la comarca l’oferta de la ciutat.

CONSULTA EL PROGRAMA

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Juan Pérez han presentat els actes de l’onzena Fira de la Primavera.

La Fira de la Primavera comptarà amb activitats paral·leles com showcookings en directe, espectacles de màgia, la Fira de la tapa, activitats adreçades als més petits,  la Trobada de Vehicles Clàssics, el sorteig dels premis de la Campanya del Dia Mundial Sense Tabac i la Mostra d’Entitats.

També es conèixeran les conclusions del Fòrum d’Acció Climàtica de Sant Andreu de la Barca i es lliuraran les Medalles al Mèrit Empresial que lliura l’Ajuntament a empreses, restauradors i comerços en reconeixement per la seva tasca professional i vinculació amb la ciutat.

Mig centenar d’empreses i comerços, a més d’entitats de la ciutat que també mostraran la seva feina i activitats.  La Fira de la Primavera es desenvoluparà a l’Esplanada del Mercat Setmanal i a l’avinguda Constitució.

Pel que fa a les actuacions musicals, el divendres a l’escenari central, comptarà amb l’actuació de Beka Dj amb la Festa de Ràdio Sant Andreu, per continuar depsrés amb l’Afternaval de l’Agruapció de Joves. Finalment dissabte a la nit la Festa dels 90 amb les actuacions de  Ku Minerva, Rebeca, Selena Leo i Brisa Play Dj .