98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca celebra la Junta Local de Seguretat

Sant Andreu de la Barca celebra la Junta Local de Seguretat

Gairebé dos anys després s’ha celebrat a la Junta Local de Seguretat de Sant Andreu de la Barca que ha comptat amb la participació dels diferents cossos de seguretat com Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guardia Civil.

La trobada presidida per l’alcaldessa Ana Alba, també ha comptat amb la presència del Subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto.
L’alcaldessa, Ana alba ha destacat que treball coordinat de tots els cossos de seguretat fa que augmenti la seguretat a la ciutat.

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha imposat enguany 109 denúncies a conductors de patinets elèctrics, que han causat 3 accidents i 2 atropellaments, tots ells lleus.
Aquestes són algunes de les dades que s’han presentat avui dimecres a la Junta Local de Seguretat en la qual han participat tots els cossos policials que tenen competència a la ciutat.

El regidor de Seguretat Ciutadana Juan Pablo Beas a més del regidor de FEM Sant Andreu Sebastià Santos, la portaveu de Podemos Isabel Marcos i el portaveu de Ciutadans Xavier Pla hi han assistit a la Junta Local de Seguretat celebrada el 10 de novembre.