98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca acull una sessió de networking sobre productes de proximitat en el marc del programa Tecnoalimentària

Sant Andreu de la Barca acull una sessió de networking sobre productes de proximitat en el marc del programa Tecnoalimentària

Amb l’objectiu de fomentar la relació entre empreses productores primàries del Baix Llobregat Nord i les empreses comercialitzadores de la cadena de valor agroalimentària, Sant Andreu de la Barca ha acollit a les Escoles Velles una sessió de networking.


La sessió ha comptat amb una xerrada sobre sobre Producte de proximitat amb la presència de Sergi Tort Martínez, Tècnic del Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària, del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. També hi han assistit l’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Promoció Econòmica Juan Pérez.

Per la seva banda, David López director de projectes de Societat Empresa ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu sobre el desplegament del programa Tecnoalimentària que compta amb el suport de sis ajuntaments del Baix Llobregat Nord, entre ells el de Sant Andreu de la Barca en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona.

Una vintena d’empreses productores primàries  i empreses comercialitzadores han participat en el networking. La presència santandreuenca ha comptat amb Josep Martín del restaurant El Palau Vell i Jame Canals, pagès de Fruites i Verdures Vivami.