98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per rebre els Reis Mags de l’Orient

Tot a punt per rebre els Reis Mags de l’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Andreu de la Barca ea partir de les 18.15 hores a lesplanada del Mercat Setmanal.
Cavalcada Reis Mags  Sant Andreu Barca 2017 - 13

 Es previst que Ses Majestats arribin a l’esplanada del mercat setmanal, on des de primera hora de la tarda hi haurà un espectacle infantil per fer més lleugera l’espera.

Cavalcada Reis Mags  Sant Andreu Barca 2017 - 15L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reservat un espai per a persones amb discapacitat perquè puguin seguir l’espectacle sense aglomeracions ni dificultats de visibilitat.

 Com és tradició, els Reis Mags arribaran a l’esplanada del Mercat Setmanal, on els esperaran els nens de Sant Andreu de la Barca i les autoritats de la ciutat, encapçalades per l’alcalde, Enric Llorca, que els lliurarà la clau màgica que permet accedir a totes les cases del municipi perquè puguin deixar els regals als nens que s’han portat bé i el carbó als més entremaliats.

A l’escenari central els esperarà el mag que els crida amb l’ajut de tots els nens i nenes que hauran de dir les paraules màgiques ‘ACRAB ALED UERDNA TNAS’, perquè els mags d’Orient no s’oblidin de visitar la ciutat.

Posteriorment, Ses Majestats faran un passeig pels principals carrers de Sant Andreu de la Barca per saludar als nens i al parc de la Solana podran parlar amb els nens i recollir les seves cartes on els petits hauran plasmat els seus desitjos.

Durant el seu recorregut els reis llençaran 1,8 tones de caramels entre els assistents.

Cavalcada Reis Mags  Sant Andreu Barca 2017 - 11