98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / PORTAVEUS – Juan Pablo Beas, portaveu del PSC a Sant Andreu de la Barca (maig 2024)

PORTAVEUS – Juan Pablo Beas, portaveu del PSC a Sant Andreu de la Barca (maig 2024)

El portaveu del PSC, Juan Pablo Beas ha analitzat a Ràdio Sant Andreu l’actualitat política de Sant Andreu de la Barca i també ha fet valoració del primer any de legislatura.

El portaveu socialista ha valorat el primer any de legislatura destacant que “En l’àmbit personal, amb la il·lusió que Sant Andreu recuperi en un futur un govern fiable, un govern eficaç i amb ganes, respectant, evidentment la decisió que va prendre la ciutadania ara fa un any, situant-nos en l’espai en el qual ens van posar, i dins d’aquesta posició, en aquest cas de l’oposició, amb energia, amb ganes, amb il·lusió, intentant millorar Sant Andreu de la Barca des del nostre espai, i renovant, modernitzant i actualitzant també el partit perquè tingui un futur de confiança de la nostra ciutadania”.

Dels resultats electorals de fa un any, el portaveu socialista ha assenyalat “Jo crec que a les eleccions va haver-hi una manca de confiança en el projecte i en aquest sentit no vam rebre el suport que ens hagués agradat i que creiem que ens mereixíem. S’havia fet una feina important per posar bases per millorar Sant Andreu de la Barca i per millorar el mateix funcionament de l’administració. De fet, el govern actual està tirant majoritàriament de tots els projectes que vam posar en marxa. Però les circumstàncies electorals són com són i a vegades hi ha situacions en què vam viure. Hem d’aprendre de les coses que no vam fer bé, però jo crec que mereixíem un resultat molt millor”.

Sobre el paper com a oposició, Juan Pablo Beas ha recordat “Nosaltres estem fent una oposició responsable i crítica perquè creiem que el govern no està fent les coses bé. Una oposició elegant perquè no volem i no ens interessa la gresca, ni la guerra bruta, ni enterbolir l’ambient, tot al contrari, això ja ho vam fer altres durant molts anys. Nosaltres criticàvem aquesta oposició, que va fer durant molt de temps FEM Sant Andreu. Nosaltres farem una posició neta, no farem coses estranyes i allargarem la mà”.