98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a Sant Andreu de la Barca

Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a Sant Andreu de la Barca

Durant l’operació es van requisar unes 1.900 plantes i van desmuntar totalment la instal·lació, amb un valor aproximat de 100.000 euros.

191227 NdP 124 RPMS F2 Mossos d'Esquadra

La investigación segons ha informat Mossos d’Esquadra es va iniciar a començaments del mes de desembre quan els investigadors de la comissaria de Martorell van rebre informació per part de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca d’una possible plantació de marihuana en una nau industrial del municipi.

 

Els investigadors van comprovar que, tot i que la nau presentava l’aspecte d’estar en desús, amb tots els finestrals superiors de la nau trencats i força deteriorada, el consum d’electricitat era molt elevat.

 

Finalment, el 18 de desembre, els agents van localitzar a l’interior de la nau una plantació de marihuana en ple rendiment. També van localitzar un home de nacionalitat albanesa al seu interior que va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

 

Es va sol·licitar al jutjat en funcions de guàrdia una entrada i registre, que es va fer efectiva durant la mateixa tarda, i els investigadors van requisar unes 1.900 plantes i van desmuntar totalment la instal·lació, amb un valor aproximat de 100.000 euros.

 

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.