98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / El magazín Via Directa celebra dijous els 2.000 programes amb un especial

El magazín Via Directa celebra dijous els 2.000 programes amb un especial

El 30 de juny el programa dirigit per Jordi Milian ho celebrarà amb un programa especial

Summer's 660El magazín informatiu Via Directa s’ha consolidat a la graella de Ràdio Sant Andreu amb una fórmula que combina actualitat i les informacions de Sant Andreu de la Barca amb altres espais que ofereixen gairebé una trentena de col·laboradors amb perfils molt diversos que aporten els seus coneixements.

Entre les seccions que actualment ofereix Via Directa destAquen les dedicades a la cultura, medi ambient, gastronomia, salut, fotografia, noves tecnologies, oci, igualtat, coaching i temes referents a la recerca de feina i emprenedoria.

L’objectiu del programa, que va néixer l’any 2000 com un programa setmanal de cultural i que amb el temps s’ha convertit en un espai diari ampliant els seus continguts, és el de donar veu al teixit associatiu, cultural i polític de la ciutat per mitjà d’entrevistes i reportatges.

Amb 2.000 programes emesos a Ràdio Sant Andreu, Via Directa s’ha convertit en el referent informatiu de l’emissora municipal assumint el repte d’oferir un programa de dilluns a divendres de 10 a 12 h i de 17 a 19 h.
Via Directa també ha destacat per una important presència a les xarxes socials i pàgina web amb actualitzacions constants que han permès un contacte molt més directe amb els oients.

El 30 de juny Via Directa oferirà a partir de les 10h un programa especial on es recordaran els millors moments. L’especial també comptarà amb la presència d’antics i actuals col·laboradors a més d’actuacions musicals com les de The Golden Grahams.

Cartell realitzat pel pintor Benjamí Tous