98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les jugadores del Club de Futbol Sala Sant Andreu, Nadia Marin i Claudia Prudencio es proclamen campiones de Catalunya

Les jugadores del Club de Futbol Sala Sant Andreu, Nadia Marin i Claudia Prudencio es proclamen campiones de Catalunya

Han format part de l’equip que ha representat al Baix Llobregat en la categoria infantil en el campionat disputat a Blanes.

Fotografia CFSAB – Gabi Rosas

L’equip del Baix Llobregat de Futbol sala ha guanyat tots els partits del campionat i s’ha  imposat en la final del Campionat de Catalunya disputada l’11 de desembre, en un partit disputat i una emocionant tanda de penals, a  l’equip del Barcelonès Vallès Occidental.

Les joves jugadores Nadia Marin i Claudia Prudencio del Club Futbol Sala Sant Andreu  van ser seleccionades per formar  part de l’equip del Baix Llobregat, format per deu jugadores més.

Durant el mes de novembre es van realizar els entrenaments  de la Federació catalana de Futbol per escollir les jugadores de clubs de futbol sala d’arreu de Catalunya per formar part  de les seleccions de cada comarca.

L’any passat vam tenir a la Nadia Marin va guanyar també el Campionat de Catalunya amb la selecció del Baix Llobregat  i amb la Selecció Catalana va ser sots campiona d’Espanya.

Al novembre va rebre el premi com a millor esportista infantil femenina en els Premis de l’Esport de Sant Andreu de la Barca.

A partir de la disputa del Campionat de Catalunya amb la selecció del Baix Llobregat, es començarà a escolllir  les jugadores que formaran part de la Selecció Catalana que competirá al mes d’abril al Campionat d’Espanya.