98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les experiències al voltant del programa Voluntariat per la Llengua de Sant Andreu de la Barca

Les experiències al voltant del programa Voluntariat per la Llengua de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu ha conversat amb Mayerlin Ortega i Sònia Pérez, aprenent i voluntària de la 21 edició del programa Voluntariat per la Llengua organitzat pel Servei Local de Català. També ens ha acompanyat Rosa Monforte, responsable del servei a Sant Andreu de la Barca.

 

Per poder participar en programa de Voluntariat per la Llengua  cal tenir una hora disponible a la setmana per fer la conversa. Les trobades poden ser presencials i també virtuals, és a dir, a través de videotrucada de whatsap o de qualsevol altra sistema.

Els requisits que calen per participar-hi són ser major d’edat, parlar català en cas de voler ser voluntari, i voler millorar la conversa en català en cas de ser aprenent. També cal tenir una hora disponible a la setmana per fer les trobades per conversar fins a un total de 10 hores, és a dir, 10 setmanes.

Des de l’any 2003 han participat més d’un miler de voluntaris i aprenents.  El Voluntariat per la Llengua també arriba als comerços i a les entitats de Sant Andreu de la Barca amb un centenar de comerços adherits i 16 entitats col·laboradores.