98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Jugatecambiental del Parc de La Solana torna amb jocs sobre el mediambient i la natura

La Jugatecambiental del Parc de La Solana torna amb jocs sobre el mediambient i la natura

Es tracta d’activitats familiars promogudes per l’Ajuntament conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que es duran a terme els diumenges al matí d’11.30 hores a 13.30 hores.

El Parc de la Solana torna a acollir els diumenges d’11.00 a 13.30,  la JUGATECAMBIENTAL, un espai on les famílies amb infants de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació, i alhora, conèixer els valors dels parcs, la natura, la sostenibilitat i el medi ambient.

Tallers de com aprendre que és l’energia i la importància d’utilitzar energies renovables, aprendre la tècnica del Kokedama, informació de com cuidar el medi ambient des de casa o una activitat per reflexionar sobre el malbaratament d’aliments, són algunes de les propstes d’engunay.

La tècnica deMedi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Rosa Maria Asencio ha donat detalls de les activitats i de com  podem participar.