98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Diputació de Barcelona reconeix a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pel seu impuls al programa SOS Mentoring

La Diputació de Barcelona reconeix a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pel seu impuls al programa SOS Mentoring

El consitori a través de la regidoría de Promoció Econòmica ha rebut el reconeixement a la seva trajectòria d’acompanyament a la consolidació d’empreses durant aquest any 2022, conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa, Sabadell i Consell Comarcal del Maresme.

L’objectiu del programa SOS MENTORING, impulsat per La Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació és a través de persones mentores voluntàries ajudar a les persones emprenedores i a les petites empreses a fer front als seus reptes més importants.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca porta des de l’any 2018 participant en el programa on han participat 3 empreses en qualitat de mentors i 11 empreses com a negocis beneficiaris.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez s’ha mostrat molt satisfet pel reconeixement que “reconeix la gran feina realitzada i la gran professionalitat dels nostres tècnics i l’aposta que fa Sant Andreu fa per l’emprenedoria donat les eines i oferint l’acompanyament necessari”.

Enguany SOS Mentoring ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat en que els mentors voluntaris comparteixen el seu temps i la seva experiència amb les empreses beneficiàries, ajudant-les a identificar els seus reptes, a definir els seus objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los.

L’ajuntament  ha rebut el reconeixemt en el marc del Saló BizBarcelona i el Saló de l’ocupació, on ha asistit l’alcaldessa Ana Alba i la presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, Maite Navas a més de tècnics de Promoció Econòmia del consistori.