98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Festival Zero: Objectiu acostar el teatre al públic jove i oferir obres de qualitat

Festival Zero: Objectiu acostar el teatre al públic jove i oferir obres de qualitat

Els dies 23 i 24 de febrer el Teatre Núria Espert acull la primera edició del Festival Zero amb obres de temàtica juvenil, arriscades, de petit format i que busquen la interacció amb els espectadors.

El regidor de Cultura i Joventut a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas ha donat detalls del festival.

thumbnail_ZEROcolorLa representació del cicle és possible gràcies a la participació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca al projecte Teatres en Xarxa, que integren d’altres teatres municipals de la província de Barcelona.

Les obres que es representen son: “AKA” (Also Known As), una producció de la Sala Flyhard protagonitzada per l’actor Albert Salazar que parla sobre la identitat i el paper de la societat en la definició d’aquesta; la dansa contemporània de la companyia Moveo amb “Conseqüències”, espectacle guardonat amb el premi del públic a la Fira Tàrrega; i el teatre a petita escala d’en David Espinosa a “Mi gran obra”.

Les entrades estan disponible a www.teatrenuriaespert.cat