98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert acull l’obra “L’enterrador”

El Teatre Núria Espert acull l’obra “L’enterrador”

La cita teatral serà aquest dissabte 11 de febrer a les 20 h.

Ramon Ferrer, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls de l’obra a l’emissora municipal.

 

Com cada dia, l’enterrador ha d’enterrar als afusellats que han portat al cementiri. Entre els cadàvers d’aquell dia reconeix a un amic, també veí del poble, que ell creia mort al front. Amb ell es desfoga explicant-li la seva situació i el que està fent, posant en risc la seva vida, per ajudar als familiars dels afusellats a localitzar el lloc on els ha enterrat i poder identificar-los quan l’ocasió ho permeti.
Una obra teatral de ficció que es basa lliurement en les vivències de persones com Leoncio Badia Navarro conegut també com “l’enterrador de Paterna”, de les quals ha quedat constància en nombrosos reportatges de premsa escrita i ràdio. Com a opció artística i amb la voluntat d’aportar a la proposta un tractament plenament respectuós, no es fa menció ni a llocs ni a persones reals.
L’espectacle pretén també ser un homenatge a totes les persones, en molts casos herois anònims, que amb la seva determinació van deixar testimoni d’humanitat.
Actor y productor: Pepe Zapata
Dramaturgia y dirección: Gerard Vázquez