98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El baròmetre d’opinió realitzat per la Diputació de Barcelona aprova amb un 6,2 la gestió de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El baròmetre d’opinió realitzat per la Diputació de Barcelona aprova amb un 6,2 la gestió de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Es tracta de l’enquesta sobre la percepció ciutadana del municipi, els serveis i l’administració dels ajuntaments de la província de Barcelona.

Ja és coneixen els resultats de l’enquesta que ha publicat la Diputació de Barcelona i que ha estat elaborada per una empresa demoscòpica arran 400 enquestes telefòniques fetes entre la ciutadania.

L’alcaldessa Ana Alba ha valorat l’enquesta en una roda de premsa davant dels mitjans de comunicació. La gestió de l’Ajuntament, rep una mitjana de 6,2 punts segons l’opinió dels santandreuencs i santandreuenques enquestats.  El 73% puntua entre un 5 i 8, un 17% inferior a 5 i un 8% igual o superior a 8.

Una de les dades positives del barómetre és el Compromís amb el canvi climàtic. Un 54% valora la gestió municipal qualificant de molt o bastant la feina realitzada pel consistori.

Entre els problemes que més preocupen a la ciutadania hi destaquen la seguretat ciutadana en un (16%), la contaminació, el Medi Ambient i l’incivisme (6%) i el  manteniment de carrers i neteja (5%)

Entre els serveis més ben valorats, transport públic ( 7%), recollida d’escombraries i reciclatge (6,9%)  i l’enllumenat 6,9%).

I els tres serveis menys valorats per part de la ciutadania: Accés a l’habitatge (el que costa comprar o llogar un habitatge) (4%), Aparcament (4,7%) i Oportunitats de feina (5,1%)

Altres aspectes del baròmetre de la Diptuació de Barcelona a Sant Andreu de la Barca destaca el  Foment de la participació ciutadana que un 47%  dels enquestats qualifica de molt o bastant enfront al 42% de poc o gens o el 3% que assenyala que és normal o regular.

ENLLAÇ BARÒMETRE