98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Comencen a Sant Andreu de la Barca els actes de la Setmana de la Lactància Materna

Comencen a Sant Andreu de la Barca els actes de la Setmana de la Lactància Materna

Del 20 al 26 d’octubre d’enguany, l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell, amb el suport del Banc de Llet Materna de Catalunya i d’ajuntaments del Baix Llobregat Nord, entre ells, Sant Andreu de la Barca, organitza una nova edició de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, aquest any amb lema “Empoderem-nos. Fem possible la lactància!”.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 02

Els actes volen destacar que la lactància natural és la millor manera de proporcionar al nounat tots els nutrients que necessita.

L’OMS, que va instaurar la commemoració de la Setmana Mundial de la lactància materna el 1992 i es celebra actualment a més de 170 països, la recomana com a alimentació exclusiva durant els 6 primers mesos de vida i, a partir d’aquesta edat i fins als dos anys, com a mínim, complementada amb altres aliments.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 03

El 20 d’octubre la Plaça Federico Garcia Lorca de Sant Andreu de la Barca ha acollit l’acte inaugural de  la Setmana de la Lactància Materna del Baix Llobregat Nord amb diverses carpes amb activitats adreçades tant a nens/es com a adults: pintura de panxes d’embarassades, pintura de cares, mocadors de porteig, reflexologia amb una doula, informació sobre la lactància.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 05

L’acte inaugural ha comptat amb la presència de l’alcalde Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca i diferents representants de gerència i direcció de l’Hospital de Martorell com el Dr  Manuel Álvarez a més de la regidora de Salut Pública Montserrat Tobella.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 07

Aquesta setmana es centrarà en la protecció social dels pares i mares com a eina per facilitar l’alletament, exigint normes socials equitatives en quant al gènere, doncs el treball en equip entre les mares i les seves parelles és essencial per l’èxit de la lactància.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 06

Més activitats a Sant Andreu de la Barca

Dilluns 21 d’octubre, a l’Escola Bressol Casa Pedemonte (Ctra. De Barcelona, 57-59) de 17:00h a 18:00h: Xerrada sobre massatge Infantil, a càrrec de Lucía Alvarez. Infermera/Llevadora de l’ASSIR de Sant Andreu de la Barca.

·Dimecres 23 d’octubre, a l’Espai Jove (Centre cultural Aigüestoses. Avda de la Constitució, 24)de 11:00 a 12:00h: Xerrada sobre la lactància materna, a càrrec de Ruth Salazar. Llevadora de l’Hospital de Sant Joan de Déu de