98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Acord entre el Govern Municipal de Sant Andreu de la Barca i Podemos per l’aprovació del pressupost per a 2022

Acord entre el Govern Municipal de Sant Andreu de la Barca i Podemos per l’aprovació del pressupost per a 2022

L’acord entre l’equip de Govern (PSC i Ciutadans) amb Podemos permet l’aprovació dels pressupostos municipals de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que ascendeix a 28 milions d’euros, el que suposa un increment d’un 7,2% respecte al present exercici.

Aquest acord entre el Govern Municipal i Podemos es concreta en un increment del 15% del departament de serveis socials amb importants partides com l’atenció domiciliària, contra la violència masclista, en les targetes moneder, les beques menjador o el material escolar. També s’acorda redefinir el Banc d’Aliments.

L’acaldessa Ana Alba ha destacat que són uns pressupostos “importants i que recolzen als col·lectius més vulnerables i que treballen per la ciutadania”.

Isabel Marcos portaveu de Podemos ha destacat que “l’acord pressupostari s’estructura principalment sota els valors de la igualtat, la justícia social, el foment de l’ocupació i la lluita contra el canvi climàtic.”

Marcos  també ha destacat “que ara toca ser útils  i dpossar els interessos de la ciutadania per davant de les sigles dels partits”.

Per la seva banda reaccions de l’acord per part de Fem Sant Andreu que ha definit el pressupostos són “continuiste si poc valents””

Els pressupost s’aprovarà en el ple municipal d’aquest dilluns 27 de desembre. El ple serà telemàtic i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Andreu 98.0 fm, www.radiosantandreu.com i als dispositius intel·ligents de Google i Alexa.