98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El pilot santandreuenc Xavi Artigas amb molta il·lussió i moltes ganes de començar el Campionat del Món de motociclisme de Moto 2

El pilot santandreuenc Xavi Artigas amb molta il·lussió i moltes ganes de començar el Campionat del Món de motociclisme de Moto 2

Sant Andreu de la Barca viurà d’una manera molt especial l’inici del Campionat del Món de Motociclisme aquest cap de setmana a Qatar. Xavier Artigas, després de tres temporades a Moto 3, farà el salt de categoria i debutarà amb l’escuderia Forward Racing a Moto 2.

Un salt important en la carrera esportiva d’Artigas que inicia amb “molta il·lusió i ganes de començar i veure que tal la primera cursa”. De moment el pilot s’està adaptant a la categoria i també a la nova moto el canvi és molt gran, canvia tot, l’alimentació, l’entrenament físic, aquesta pretemporada ha estat molt diferent de les anteriors perquè també canvia l’ample dels neumàtics o el pes de la moto”.


Un dels objectius d’aquesta temporada, segons ha declarat a l’emissora municipal “m’agradaria estar puntuant a totes les curses. Algun Top 10 seria bo, un top 5 millor i un podi molt millor, però hem d’anar pas a pas i veure com se’ns donen les primeres curses, que seran les més complicades i anar evolucionant la moto amb el meu company”.
Sobre els possibles rivals a tenir en compte, recorda que tots són rivals del primer a l’últim “Hi ha molts pilots que fa molts anys que estan a Moto 2 i són els més veterans i els que ,més quilòmetres porten”.

Estrenarà casc amb un colo groc fluor que serà fàcil d’intentificar al circuit “cada casc és diferent i és un petit tret diferencial que tenim els pilots”.

Xavi Artigas debuta aquest cap de setmana a Moto 2 amb l’objectiu d’anar sumant experiència i punts pel campionat “és una categoria difícil i intentarem treure el cap quan es pugui i demostrar el nostre potencial”.