98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Wallbox col·labora en l’encesa dels llums de Nadal de Sant Andreu de la Barca per mitjà de dos cotxes elèctrics

Wallbox col·labora en l’encesa dels llums de Nadal de Sant Andreu de la Barca per mitjà de dos cotxes elèctrics

L’empresa líder mundial de carregadors per a vehicles elèctrics i sistemes de gestió energètica i amb seu a Sant Andreu de la Barca i amb presència a una vuitantena de països, ha participat en l’encesa dels llums de Nadal de la plaça Federico García Lorca de Sant Andreu de la Barca s’encenguin gràcies al seu carregador bidireccional Quasar i dos cotxes elèctrics.

Un dels vehicles proporcionats per Wallbox es carregarà amb energia de la xarxa a la fàbrica de Wallbox de Sant Andreu de la Barca, mentre l’altre cotxe estarà descarregant la seva energia per a alimentar les llums de Nadal. Una vegada la bateria del segon cotxe estigui gairebé esgotada, s’intercanviaran les posicions dels vehicles.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba ha comentat a Ràdio Sant Andreu “seguim apostant per la sostenibilitat i el medi ambient i això es demostra amb la col·laboració d’una empresa líder mundial com és Wallbox. Gràcies al nou carregador bidireccional il·lumina la plaça Federico García Lorca”.


A través d’aquesta acció, que Wallbox ha desenvolupat mitjançant un acord amb l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, la companyia mostra com un cotxe elèctric pot proveir d’energia una llar, edifici o la xarxa elèctrica.

L’objectiu de Wallbox és brindar a l’usuari el màxim control sobre el seu consum energètic, perquè aquest pugui ser més respectuós amb el medi ambient i econòmicament assequible.
A mitjà termini, la companyia espera poder desenvolupar aquest tipus d’activitats en altres municipis de Catalunya.