98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Al voltant d’unes 60 famílies es beneficiaran de les beques transport que donarà l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Al voltant d’unes 60 famílies es beneficiaran de les beques transport que donarà l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

L’ajuda s’adreça a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguin empadronats a la ciutat i que cursin cicles formatius de grau mig, superior o graus universitaris.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

beques transportEl ple municipal de Sant Andreu de la Barca va aprobar el 29 de setembre les bases que permetran accedir a la subvenció en  el transport dels estudiants que s’han de desplaçar fora de la ciutat per cursar la seva formació universitària o de graus superiors.

El consistori donarà una ajuda de 170 euros a cada estudiant que reuneixi una sèrie de condicions, una quantitat equivalent al preu de la targeta de transport de dues zones durant un trimestre.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà aquest any 10.000 euros a aquest concepte, que l’any vinent es podria ampliar ta i com va destacar l’alcalde Enric Llorca en el ple municipal.

CONSULTA LES BASES PER PODER ACCEDIR A LES BEQUES