98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Vols fer un curs intensiu de català a l’estiu?

Vols fer un curs intensiu de català a l’estiu?

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 170 cursos intensius per aprendre català a l’estiu. Hem parlat amb Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca.

En modalitat presencial i dels nivells inicial i bàsic i en mòduls de 45 hores. Els cursos s’impartiran majoritàriament durant el mes de juliol.

S’ofereixen un total de 3.690 places. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines del CPNL o en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció i tràmits que s’obrirà el 27 de juny a les 9 h i es tancarà el 30 de juny a les 20 h (www.cpnl.cat/inscripcions/cursos-estiu/).

Els cursos intensius d’estiu s’impartiran en la modalitat presencial, majoritàriament durant el mes de juliol i, en algun cas, també a l’agost. Les persones interessades disposen d’un cercador web que permet trobar el curs, la localitat i la franja horària que més els convingui.

Els cursos de nivell inicial (A1) s’adrecen, majoritàriament, a persones que no coneixen l’alfabet llatí. L’alumne aprèn expressions quotidianes i frases molt simples que permetin interactuar d’una manera senzilla en converses molt bàsiques. Per la seva banda, els cursos de nivell bàsic (A2) permeten a l’alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. El nivell bàsic s’estructura en tres graus de 45 hores, cadascun.

Les persones interessades de Sant Andreu de la Barca han de saber que a la nostra ciutat no hi haurà cursos intensius i que l’oferta més propera d’aquesta tipologia de cursos la tenen a Martorell i a Sant Vicenç dels Horts. Les dues poblacions ofereixen un curs de nivell Bàsic 1 del 4 al 22 de juliol, en horari de matí, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h.