98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Vols estalviar en la factura elèctrica? Un taller t’ajuda a com fer-ho

Vols estalviar en la factura elèctrica? Un taller t’ajuda a com fer-ho

L’Ajuntament  de Sant Andreu de la Barca organitza aquest taller  dimecres 3 de juny , a les 19.00h, en el marc de la Setmana de l’Energia.

Aquest dimecres, 3 de juny, a les 19.00h, a les Escoles Velles, podeu participar en un Taller per entendre la factura elèctrica i saber com podem estalviar en el seu import final.

És interessant que les persones participants portin la facturaelèctrica  perquè la persona que imparteix el taller pugui assessorar de forma personalitzada sobre els trucs o canvis que es poden fer per tenir un estalvi econòmic que, a curt i mig termini, pot arribar a ser molt important.

També es parlarà de les diferents modalitats de contractació a les quals els ciutadans es podem acollir i establiran les bases per poder dur a terme una comptabilitat energètica domèstica més precisa.

Finalment, s’ensenyarà el funcionament dels comptadors intel.ligents als asssistents.

Totes les activitats de la Setmana de l’Energia es desenvolupen gràcies a la col.laboració de la Diputació de Barcelona, l’Institut Català de l’Energia de la (Generalitat de Catalunya), i l’Àrea Metropolitana de Barcelona

bombeta