98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Viure en plenitud – Com podem arribar a ser més assertius?

Viure en plenitud – Com podem arribar a ser més assertius?

Viure en plenitud és un espai del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu que compta amb la presència de Vicenç Alujas.

Avui a l’espai Viure en plenitud hem desvetllat les claus per aconseguir ser més assertius. Coneixerem que podem ser capaços de dir no i defensar els nostres arguments sense necessitat de ser agressius i aconseguir sobretot l’autoconfiança.

L’assertivitat és aquella conducta que hi ha entremig de l’agressivitat i la passivitat. Es tracta d’una habilitat social.
Alujas ha comentat que una persona assertiva és completament sincera i les conductes assertives expressen els veritables sentiments, emocions i sensacions, però no s’enfronten amb ningú.

Vicenç Alujas és sociòleg, diplomat en criminologia, màster en psicologia clínica i en desenvolupament personal i lideratge (UB). Titulat en mindfulness i coaching (ICF). Treballa al Departament de Justícia de la Generalitat, on coordina la Unitat Hospitalària Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya i autor també del llibre ‘Meditació Immediata (Angle/Planeta) i coautor d’arquitectura de la calma.

Vicenç Alujas