98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Vens al teatre? El Teatre Núria Espert estrena noves modalitats a la venda d’entrades

Vens al teatre? El Teatre Núria Espert estrena noves modalitats a la venda d’entrades

La pàgina web del Teatre Núria Espert ja permet comprar les entrades per a cada espectacle de la temporada de teatre gener-maig 2014.

opera y mas

A més, encara es  pot comprar l’ABONAMENT TOTAL (8 espectacles, 67 EUR) o l’ABONAMENT PARCIAL (escollint 4 dels 8 espectacles en abonament) en condicions de preu i de localitats molt avantatjoses.

Aquesta temporada el Teatre Núria Espert compta amb una abonament parcial que permet comprar la meitat de la temporada de teatre i triar 4 de les 8 obres que integren la temporada. El preu d’aquest nou abonament parcial es calcula en funció dels 4 espectacles triats i incorpora un descompte del 15% sobre el preu de les entrades anticipades dels espectacles triats.

Però també compta amb  el ja conegut abonament total, que inclou 8 obres de contrastada qualitat per només 67€.

Tot i això, l’abonament que ofereix una relació espectacle/preu més interessant segons es destaca a la pàgina web del teatre, segueix sent l’abonament total, que inclou 8 espectacles a un preu per espectacle de 8,3€ aproximadament. Això es tradueix en un descompte de 23€ sobre el preu d’entrades anticipades i de 42€ sobre el preu d’entrades a taquilla.

Més informació a www.teatrenuriaespert.cat