98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Unes 35 persones participen en la sessió de treball de l’Agenda 21 Local

Unes 35 persones participen en la sessió de treball de l’Agenda 21 Local

SONY DSC
La sala de Conferències de Les Escoles Velles va aplegar a més una trentena de ciutadans disposats a dir la seva sobre els punts que ha de tractar l’Agenda 21 Local de Sant Andreu de la Barca.

El dijous 23 de gener  va ser la data escollida per celebrar la sessió de treball oberta a tota la ciutadania amb l’ objectiu de discutir les diferents línies estratègiques i accions que proposa el Pla.

El passat mes de novembre es va fer l’acte de presentació  del projecte de l’Agenda 21 Local i després d’un  periode de consulta de l’esborrany, el següent pas era comptar amb la participacióde la ciutadania en l’elaboració dels punts que ha comptar el  pla d’acció ambiental de l’Agenda 21.

Ara un cop realitzada la sessió de participació, es recolliran les diverses propostes sorgides i s’elaborarà un informe final que recollirà tota la informació de les sessions realitzades, així com la revisió del document final de l’Estratègia sostenible de Sant Andreu de la Barca.

El programa Via directa ha prlat amb Rosa MªAsencio, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de  Sant Andreu de la Barca.

 

Fotografies de Rosa Mª Asencio.