98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ‘Tots amb el comerç de Sant Andreu’, presentada la campanya de Nadal de Sant Andreu de la Barca

‘Tots amb el comerç de Sant Andreu’, presentada la campanya de Nadal de Sant Andreu de la Barca

Presnetada Campanya Nadal comerç 2020

La campanya serà diferent respectes a altres anys per la situació de la pandèmia de la COVID-19. Enguany per potenciar i promocionar el comerç local s’apostarà per una il·luminació diferent i pel repartiment de targetes moneder per valor de 30 euros per gastar en comerços no essencials de Sant Andreu de la Barca.

Aquestes novetats les ha presentat l’alcalde Enric Llorca acompanyat del regidor de Promoció Econòmica Juan Pérez i el president de l’ACSSAB, Frederic Cardús.

La campanya comptarà amb una fira de comerç al carrer els dies 4 i 5 de desembre on els comerços participants mostraran els seus productes a les portes dels seus establiments.

També si la situació sanitària ho permet estan previstes activitats i espectacles itinerants.

El 3 de gener està previst fer el tradicional sorteig de la campanya de Nadal del comerç local on se sortejarà un val de compra de 3.000 euros i 170 vals de 100. El sorteig es realitzarà per internet i es podrà seguir a través de les webs i xarxes municipals de l’Ajuntament i Ràdio Sant Andreu.