98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per l’onzena Ruta de la Tapa de Festa Major

Tot a punt per l’onzena Ruta de la Tapa de Festa Major

De l’1 al 4 de setembre, Sant Andreu de la Barca celebra en el marc de la Festa Major una nova edició dela Ruta de la Tapa on es podran assaborir 19 tapes salades i 9 de dolces.

Bars i restaurats oferiran per 3 euros o bé una tapa més beguda o un dolç i una beguda.

El regidor de Comerç i Industria Miquel Ángel Abril i Inma Ortega, cap del Departament de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca han donat detalls a ‘emissora municipal de la nova edició de la Ruta de la Tapa de Festa Major.

 

Del 2 al 5 de setembre els establiments participants oferiran les tapes i les millors es podran votar a través de la pagina web rutadelatapasab.cat

A partir d’aquest divendres 1 de setembre a les 18.00 h es podrà votar telemàticament els participants al millor tast de cada categoria de tapa: millor tapa i dolç.

Fins al dia 8 de setembre a les 14.00 h estarà obert el termini per a fer les votacions dels millors tastos. Els tastos que siguin més votats seran els guanyadors per categories dels establiments participants.

Entre el públic participant en la votació telemàtica es sortejarà, per cada categoria, una degustació especial per dues persones en l’establiment comercial guanyador.

Podreu fer el TAST els dies següents:

  • Divendres 1 de setembre de 18 a 21 h.
  • Dissabte 2 i diumenge 3 de setembre de 12 a 14 h. i de 18 a 21 h.
  • Dilluns 4  de setembre de 12 a 14 h.