98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt pel Sorteig de la Campanya de Nadal del Comerç Local on es repartiran més de 15.000 euros en premis

Tot a punt pel Sorteig de la Campanya de Nadal del Comerç Local on es repartiran més de 15.000 euros en premis

El sorteig dels premis es farà aquest dimecres 4 de gener al Teatre Núria Espert a partir de les 20.30 h.  L’entrada es lliure i l’acte també es podrà seguir des de la plaça Federico García Lorca. 


Es repartiran més de 15.000 euros en premis presencials i no presencials.  Un val de compra de 3.000 euros, un  de 1.000 euros, 100 de 100 euros, dues paneres, un val de compra de 200 euros al mercat i 20 espatlles  de pernil.

 

Els clients dels comerços que participen a la campanya, un total de 146, han rebut en fer la seva compra participacions pel sorteig d’aquest dimecres.    L’acte comptarà amb la presència del Mag Stigman.

 

 

NORMES DE PARTICIPACIÓ
Edat mínima per participar-hi: 18 ANYS
RESTRICCIÓ DE PARTICIPANTS PER ESTABLIMENT: No poden presentar tiquets de participació del propi
establiment: Els propietari/s, els familiars dels propietaris i els empleats. Sí que podran participar-hi amb tiquets de qualsevol altre establiment

ANUL·LACIÓ DE TIQUETS: Serà invalidat qualsevol tiquet que: No tingui el nom i cognoms i telèfon del
participant, no tingui les dades de l’establiment i no sigui l’original.
Els premis no són acumulables. Cada persona només pot optar a un premi.
Un cop realitzat el sorteig dels premis es trauran 20 butlletes de reserva per si els guanyadors en primera
instància resulten invalidats o estan repetits.

Els organitzadors es reserven el dret de demanar la documentació necessària per a la verificació de dades i el bon compliment de les bases del concurs, així com prendre resolucions posteriors davant qualsevol incidència o punt no recollit en aquestes normes.