98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / T’expliquem totes les novetats de la 28a Gimcana Nocturna

T’expliquem totes les novetats de la 28a Gimcana Nocturna

“Els anys 2000”, és el tema escollit per la nova edició de la Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca. Es tracta d’una de les activitats amb més tradició de la Festa Major  i que enguany se celebrarà la nit del 2 al 3 de setembre.

El regidor de Joventut, Javier Romero ha comentat a Ràdio Sant Andreu les novetats de la nova edició que comptarà amb 12 proves repartides per tota la població.

 

 

DISSABTE A DIUMENGE
02:00 h
PUNT DE CONCENTRACIÓ: pl. de Federico García Lorca

Normes a tenir en compte per a la Gimcana Nocturna

• La Gimcana Nocturna és una activitat juvenil que es fa en carrers, places i equipaments del municipi durant la nit del dissabte al diumenge de Festa Major.

• La Gimcana té per objectiu la participació, el treball d’equip i la bona sintonia entre el jovent. L’activitat es basa en proves d’acció, d’habilitat, d’imaginació i d’intel·ligència sobre una temàtica central.

• Es demanarà als grups que respectin les normes de convivència del municipi i que tinguin una atenció especial envers el descans del veïnat i l’entorn per on es desenvolupen les proves.

• Es demana a tots els grups no consumir alcohol durant tot l’esdeveniment, per la qual cosa cadascun dels participants és responsable dels seus actes.

• Un cop finalitzi la Gimcana, cada grup ha de deixar els elements voluminosos d’ambientació que puguin portar (carros, cartrons, disfresses…) en els llocs habilitats pel seu reciclatge.

• Qualsevol actitud, acció o comportament incívic dels participants serà motiu de desqualificació per part dels organitzadors i en seran informats, si cal, els organismes competents.

• Per tal d’ultimar tots els detalls de la Gimcana, tots els grups estan convocats a una reunió informativa, dijous 31 d’agost, a les 18.00 h al
Teatre Núria Espert. L’assistència és obligatòria i ha d’assistir-hi, almenys, un component de cada grup. La no assistència implica la desqualificació del grup. En el transcurs de la reunió es facilitarà la prova 0, la qual puntuarà per a la Gimcana.

• No es podran utilitzar carros de supermercat per construir els carros de la Gimcana.