98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Taller d’aromateràpia a Sant Andreu de la Barca en el marc de la Setmana de la Lactància

Taller d’aromateràpia a Sant Andreu de la Barca en el marc de la Setmana de la Lactància

Duranta aquesta setmana s’han organitzat diversos actes arreu de Catalunya amb l’objectiu de destacar que la lactància natural és la millor manera de proporcionar al nounat tots els nutrients que necessita.

L’OMS, que va instaurar la commemoració de la Setmana Mundial de la lactància materna el 1992 i es celebra actualment a més de 170 països, la recomana com a alimentació exclusiva durant els 6 primers mesos de vida i, a partir d’aquesta edat i fins als dos anys, com a mínim, complementada amb altres aliments.

Sobre la celebració he amb Montserrat Tobella, regidora de Salut Pública a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.   En el marc d’aquesta commemoració, en el Casal de la Gent Gran s’ha impartit un taller d’aromateràpia en post-part i nadons, impartit per  Samantha García, doula i assessora d’aromateràpia. L’alcaldessa Ana Alba també ha assistit al taller i ha destacat a l’emissora municipal la imporància de participar en aquest tipus d’activitats.