98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / T’agrada el vi i vols participar en el primer concurs de tast de vins per parella?

T’agrada el vi i vols participar en el primer concurs de tast de vins per parella?

La tercera edició de la Fira del Vi de Sant Andreu de la Barca compta com a  novetat destacat el primer concurs de tast de vins per parelles el 4 de maig a les 19h en el Teatre Núria Espert.

El concurs està obert a tothom i no cal ser un expert per poder participar, tal i com ha destacata Ràdi Sant Andreu, l’enòleg Toni Albiol de l’Enoteca Divins.

Cal inscripció prèvia per poder participar en el següent enllaç 

 

1er-concurs-divins-de-tast-en-parellaEls vins a tastar seran 4 en cadascuna de les fases; podent ser vins blancs, negres i vins especials, entenent per especials a efecte d’aquest concurs, els caves, champagnes, xeresos, portos, vins generosos i fortificats, etc…

La informació que se sol·licitarà de cadascun dels vins, així com la valoració de les respostes correctes, són les següents:  País (1 punt), Zona d’origen (1 punt), DO/AOC/… (2 punts), Varietat/s (3 punts),        Anyada (3 punts), Elaborador (3 punts), Marca (2 punts) a més d’un     comentari de tast.


PREMIS

1a parella classificada: diploma, xec de 150 € per gastar a l’Enoteca Divins i un curs intensiu d’iniciació al tast de vins per a 2 persones valorat en 90 € cadascun i un lot de vins.

2a parella classificada: diploma, xec de 100 € per gastar a l’Enoteca Divins i un curs intensiu d’iniciació al tast de vins per a 2 persones valorat en 90 € cadascun i un lot de vins.

3a parella classificada: diploma, xec de 50 € per gastar a l’Enoteca Divins i un curs intensiu d’iniciació al tast de vins per a 2 persones valorat en 90 € cadascun i un lot de vins.