98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / SOS Mentoring, un programa per ajudar a empreses i emprenedors a fer front i superar els efectes de la COVID-19

SOS Mentoring, un programa per ajudar a empreses i emprenedors a fer front i superar els efectes de la COVID-19

La Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació continuen apostant pel  programa SOS Mentoring.  Es tracta d’un programa de voluntariat per ajudar a les persones emprenedores a fer front a la crisis provocada per la COVID-19. L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa d’aquesta iniciativa.

SOS-Mentoring-Trucada-FB-TW-LK

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per a les petites empreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a la crisi derivada del Covid-19 i mantenir l’ocupació.

Les sessions de mentoring consisteixen en reunions on line d’1 a 2 hores cadascuna, amb una freqüència setmanal o quinzenal durant un període de 1 a 3 mesos d’acord amb les necessitats del beneficiari i disponibilitat del mentor.

Qui pot participar al programa?

Autònoms i microempreses de qualsevol sector amb el negoci en marxa, perspectives de futur, necessitat d’acompanyament i amb actitud de deixar-se ajudar.

Empresaris i directius (mentors voluntaris) de qualsevol sector amb experiència en gestió, amb visió global de negoci, amb voluntat d’acompanyar i amb disponibilitat de temps.

SOS-Mentoring-Fitxes-FB-TW-LK

Noelia Redondo  tècnica en assesorament d’emprenedors han donat detalls del programa SOS MENTORING a Ràdio Sant Andreu.

El programa SOS Mentoring va iniciar-se el 1 de juliol de 2020 i finalitzar el 31 de desembre de 2021 (els assessoraments han durat fins el 31 de març 2021).

Durant el segon semestre de 2020, SOS Mentoring ja va ajudar a 145 empreses a mantenir 404 llocs de treball, gràcies a l’acompanyament de 126 mentors i mentores. Enguany aquesta iniciativa pretén ajudar a reactivar les activitats de 200 noves empreses i salvaguardar 600 llocs de treball.

Per a participar en el programa en qualsevol d’ambdues modalitats podeu escriure un correu electrònic a nredondo@sabarca.cat o trucar al 936356407.

Una vegada ens contacteu us convocarem a una sessió online de presentació de SOS Mentoring en que es compartirà amb més detall el funcionament del programa. Estan previstes sessions als mesos de juny, juliol i setembre.

 

Les empreses interessades en participar, tant mentores com empreses beneficiàries poden accedir a alguna d’aquestes sessions informatives on line (inscripcions als enllaços):