98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / “Vaig sortir al meu balcó….”. T’atreveixes a continuar la història i fer un microrelat?

“Vaig sortir al meu balcó….”. T’atreveixes a continuar la història i fer un microrelat?

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca un concurs de microrelats amb la finalitat que la població pugui descriure la situació que viu actualment a la ciutat des del seu balcó.

L’extensió màxima del microrelat és de 150 paraules i cada participant només pot concórrer amb una obra.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aprofitar el confinament a les cases per fomentar la creativitat i l’escriptura, explicant-la o creant de noves a través de la imaginació.

El concurs inclou premis a les millors obres, que seran triades per un jurat expert. Hi ha un total de cinc premis que inclouen dinars a restaurants de la ciutat, entrades pel cinema i pel teatre, jocs i llibres.

El relats s’han d’enviar per correu a cultura@sabarca.cat fins el 27 d’abril seguint les instruccions de les bases publicades al web municipal: www.sabarca.cat/concurs-microrelats.

En aquesta pàgina, a banda de tota la informació sobre el concurs i les seves bases, també es penjaran totes les obres participants, convertint-se en un banc de lectura creativa per a la ciutadania.

L’Ajuntament vol, amb aquest concurs, fomentar la lectura i l’escriptura creativa a més de conèixer com està vivint la ciutadania, des de la vessant que triïn (realista o fantàstica), aquest confinament a casa.

Literatura, realitat,ficció i creació en un concurs obert a totes les persones de la ciutat.

BASES DEL CONCURS

CARTELL relat-balco