98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / S’estrena la nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat amb la participació de Sant Andreu de la Barca

S’estrena la nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat amb la participació de Sant Andreu de la Barca

El programa vol promoure els atractius turístics i gastronòmics de la comarca del Baix Llobregat.

La nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat està impulsada pel Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

L’humorista i presentador Jordi LP és l’encarregat de la presentació de BenvinGust  que en la primera edició de la sèrie, recorrerà 13 municipis de la comarca: Collbató, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans, a través de la cuina i dels plats que xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta elaboraran amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

En el programa es  mostra una recepta de cuina i els llocs més emblèmatics de cada ciutat o poble.

A Sant Andreu de la Barca, el xef del Restaurant El Palau Vell, Josep Martín  presentarà la recepta de “Bunyols de calçots del Parc Agrari del Baix Llobregat i de la mà del santandreuenc Ferran Campmany  el programa mostrarà el nucli antic amb el campanar, l’espai natural i esportiu de Can Salvi i l’Ermita de Santa Madrona.

ETV Televisió del Llobregat, estrena la sèrie el 12 de maig  a les 21 h i  emetrà un nou capítol cada dijous a la mateixa hora.

Aquesta setmana s’ha presentat a la seu del Consell Comarcal, la nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat.  De moment no se sap la data prevista del capítol dedicat a Sant Andreu de la Barca.

Us deixem el reporatge dedicat a la gravació del programa a Sant Andreu de la Barca