98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Servei Local de Català – Cinema i còmic en català

Servei Local de Català – Cinema i còmic en català

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu una eina a la xarxa que ens permet cercar còmic en català. També ha comentat la pel·lícula ‘Els minions’ que es podrà veure dissabte a les 16.30 en els cinemes Atrium en el Cicle de Cinema Infantil en Català.

Coincidint amb la celebració del Saló del Manga de Barcelona, aquest cap de setmana s’ha presentat el primer cercador de còmics en català. Hi trobem més de 700 entrades, corresponents a títols que actualment es poden trobar a les botigues. Per exemple, de Bola de Drac, hi ha més de 50 àlbums. Una bona eina per buscar i trobar totes les novetats, fins i tot les més recents, com ara “El papir del Cèsar”, l’última aventura d’Astèrix. De cada llibre podem trobar les informacions següents: els autors, l’editorial (amb l’enllaç) i l’any; també s’hi poden fer valoracions.

El nou cercador és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, centre que ha fet diferents campanyes relacionades amb l’àmbit del còmic (exposicions, creació i edició de còmics, etc.).

ELS MINIONS A SANT ANDREU DE LA BARCA
Aquest dissabte tornem a tenir una cita amb el CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català i com de costum és als Atrium Cines, a 2/4 de 5 de la tarda.

En aquestes cas es tracta la pel·lícula Els Mínions, la segona pel·lícula del cicle i es tracta d’un film estrenat l’estiu passat.

cinema en catala 2015