98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / El Servei Local de Català organitza la tercera edició del concurs ‘La teva recepta’

El Servei Local de Català organitza la tercera edició del concurs ‘La teva recepta’

Rosa Monforte responsable del Servei Local de Català ha comentat  a Ràdio Sant Andreu les bases del concurs.

 

cuinerAmb l’ojectiu de dinamitzar i donar visibilitat a les receptes incloses en l’apartat del Receptari de Sant Andreu de la Barca del blog Enganxa’t al català.

Les receptes que conté el blog són fruit de les trobades gastronòmiques amb què es clouen, cada mes de juny i des del 2013,  les edicions del Voluntariat per la llengua i els cursos de català.
En l’actualitat podeu trobar un centenar llarg de receptes entre begudes, primers i segons plats, i postres, elaborades pels alumnes i les parelles lingüístiques del Servei Local de Català.

Per participar cal escriure un comentari a les receptes que apareixen al blog del Servei Local de Sant Andreu de la Barca.

Entre tots els participants sortejaran un exemplar del llibre ‘Cuinem a casa les postres’ de Jordi Roca. Tmabé rebrà premi la recepta més comentada.

 

Bases del concurs

1. Heu de dir quina recepta de totes les que hi ha us agrada més a través d’un comentari en la mateixa entrada del blog on hi ha la recepta. Hi podeu afegir també tota la informació que vulgueu: si l’heu experimentada, si hi heu fet canvis, perquè us ha agradat, etc.

2. Heu de fer-nos arribar els vostres comentaris entre el 7 i el 30 d’abril del 2017 (ambdós inclosos).

3. Cada participant només hi podrà fer un sol comentari.

4. Entre tots els participants sortejarem un exemplar d’un llibre de cuina.

5. L’autor/a de la recepta més votada també rebrà un exemplar del mateix llibre.