98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sebastià Santos, serà nomenat primer comissionat de Via Pública a l’Ajuntament

Sebastià Santos, serà nomenat primer comissionat de Via Pública a l’Ajuntament

El consistori ha creat la figura del comissionat. Una nova figura que tindrà un caràcter voluntari i no remunerada per a la persona que ho exerceixi. La proposta de Sebastià Santos com a comissionat de la Via Pública es notificarà en el ple municipal d’aquest dijous.

L’alcalde Marc Giribet, en declaracions a Ràdio Sant Andreu ha destacat la seva experiència com a industrial i pels seus coneixements sobre el funcionament del consistori i Sant Andreu de la Barca. Giribet assenyala que es tracta “d’una figura que ens ha d’ajudar a millorar l’espai públic a més de millorar els processos de neteja, a millorar el manteniment dels carrers, l’asfalt, els parcs infantils o a millorar els processos dins de l’equip de brigada i seguiment dels contractes que externalitzem en empreses”.
El consistori estudia la possibilitat de crear nous comissionats “Estem estudiant altres possibilitats. Una que pren molta es tractaria d’un comissionat per conèixer els circuits i els processos de l’Ajuntament, per agilitzar-los, ser més eficients i més automàtics de cara a la ciutadania. Això poder donar una resposta més ràpida i més eficaç” ha subratllat l’alcalde.