98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Saps qui és Lil Barby? et presentem el nou videoclip “Anubis”

Saps qui és Lil Barby? et presentem el nou videoclip “Anubis”

La cantant Lil Barby presenta nou videclip titulat “Anubis”, una cançó que ens fa viatjar a l’antic Egipte a través de la seva música urbana.

Es tracta del primer single d’un EP  amb el títol Xposición, que al llarg d’aquest 2022 anirem escoltant les 4 cançons que en formaran part.

Clica a la fotografia i accedeix al vídeo de l’entrevista  FACEBOOK


Lil Barby es defineix com una artista emergent nascuda al Baix Llobregat amb l’objectiu de posar el seu gra de sorra a la música urbana.

Una artista polifacètica, adimiradora de Lady Gaga,  que a més de cantar i  ballar, és  actriu, il·lustradora i dissenyadora de vídeos amb la productora de La Chiribita.

Lil Barby ha presentat el nou videoclip a Ràdio Sant Andreu.

 

 

Anubis” ha estat produit per Skinnie Trill, mesclat i masteritzat per franart.wav  i el videclip ha estat dirigit per les productores lachiribitaDeone.

Els directors  del videoclip han volgut mostrar el ritual mortuori dels antics egipcis, així com el camí pel qual passaven les ànimes en pena fins a arribar a la Duat, l’inframon de la seva mitologia. D’aquesta manera, es representa de manera metafòrica el judici de Osiris, l’enfrontament amb el tribunal egipci i la caiguda als inferns guiada per Anubis.  Una cançó per gaudir del present segons ha comentat l’artista a Ràdio Sant Andreu.