98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca viurà el 9 i 10 de març la 30a edició del Descens de Mountain Bike

Sant Andreu de la Barca viurà el 9 i 10 de març la 30a edició del Descens de Mountain Bike

La prova esportiva tornarà a posar en el mapa ciclista a Sant Andreu de la Barca on els millors riders de la modalitat competiran per guanyar la trentena edició.


Organitzada pel MotoClub Sant Andreu compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, EsportSAB i la Diputació de Barcelona

La 30a edició del GRAN PREMI MAXXIS SANT ANDREU DE LA BARCA, promet un gran espectacle on també hi participaran els riders locals Iván Oulego, Pasqual Canals,Ulises Barrachina, els germans Jorba i Aina i Adriàn González.

Les inscripcions estan obertes fins el 5 de març i s’espera superar la xifra de 200 corredors inscrits.  El president del Moto Club Sant Andreu, Álex Oulego ha donat a l’emissora municipal detalls de la nova edició del Descens.

Elbcircuit d’un quilòmetre amb un desnivell de 180 metres, tndrà algunes modificacions enguany, però mantindrà la part final on els riders més eexperimentats solen fer acrobàcies amb les bicicletes oferint un espectacle extra.

 

En les anteriors edicions han participat campions com Steve Peat, Floren Payet, Fabien Barel, Danny Hart, Cedric Gracia, Bernat Guardia o els riders locals, Iván Oulego, Pasqual Canals, Adriàn i Aina González o els germans Jorba.

Iván Oulego, és l’únic corredor que ha participat en totes les edicions.

 

El segon cap de setmana de març, Sant Andreu de la Barca viu l’emoció de la cita esportiva més important de l’any. Corredors i afició participen i comparteixen la màgia del descens amb bicicleta BTT. Es tracta d’una modalitat esportiva que consisteix a baixar per un pendent tot terreny, el més ràpid possible amb l’objectiu de posar a prova la velocitat i altres habilitats dels riders.

El seu origen es remunta a la dècada de 1970 als Estats Units d’Amèrica i a Sant Andreu de la Barca des de fa vint-i-vuit anys se celebra la prova del descens que serveix per iniciar la temporada.


No és casualitat que corredors internacionals i grans riders nacionals competeixin cada any a Sant Andreu de la Barca, ho fan per l’ambient que es respira al circuit i que els recorda a les grans cites internacionals.