98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

L’acte es farà aquest dissabte al parc Mercè Rodoreda d’11 a 14 h  amb una gran festa educativa infantil organitzada per Aqualia, en col·laboració amb l’Ajuntament. S’han programat tallers lúdico-didàctics i activitats infantils en família per conscienciar als més petits sobre la importància de fer un ús responsable de l’aigua.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Julià ha destacat a Ràdio Sant Andreu els objectius de la jornada i també ha donat consells per estalviar aigua.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, també s’ha programat un portal interactiu, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, personalitzat per a Sant Andreu de la Barca, on els més petits poden gaudir d’exposicions, jocs i vídeos per a aprendre de forma divertida a valorar l’aigua com un element imprescindible per a la vida.

 

TALLER DE DIBUIX AMB AQUAREL·LES
Els infants pintaran amb pinzells i aquarel·les dibuixos relacionats amb activitats quotidianes relacionades amb l’estalvi i consum responsable de l’aigua.

TALLER PER FER IMANTS DE NEVERA
Les nenes i nens podran personalitzar-se un imant per endur-se’l a casa. Hi haurà missatges i consells de sensibilització sobre uns hàbits quotidians sostenibles i consum conscient de l’aigua.

TALLER “UNA GOTA D’AIGUA I QUATRE GOTS”
Aquesta serà una activitat familiar. Les famílies hauran de transportar un globus en forma de gota d’aigua d’un lloc a un altre amb enginy i habilitat.

TALLER DE MAQUILLATGE
En aquest, els infants podran pintar-se la cara amb motius relacionats amb l’aigua.

Totes les nenes i nens que participin en els tallers, rebran diferents obsequis com un temporitzador de dutxa o una motxilla.

Día Mundial del agua – 2