98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca s’adhereix programa SOS Mentoring amb l’objectiu d’ajudar a autònoms i microempreses

Sant Andreu de la Barca s’adhereix programa SOS Mentoring amb l’objectiu d’ajudar a autònoms i microempreses

La Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació ha posat en marxa el programa SOS Mentoring  Es tracta d’un programa de voluntariat per ajudar a les persones emprenedores a fer front a la crisis provocada per la COVID-19.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa d’aquesta iniciativa.

SOS-Mentoring-Fitxes-FB-TW-LK

El programa  és gratuït i permet oferir assessorament  i ajudes als emprenedors per front a la crisi del coronavirus. Es tracta de SOS Mentoring que promou des de Autoocupació i  permetrà donar eines als emprenedors.

SOS Mentoring consisteix en un procés d’acompanyament personalitzat orientat a diagnosticar la situació, a avaluar les alternatives d’actuació, a prendre les millors decisions i a implementar-les. No és un assessorament tècnic per a la tramitació d’ajuts governamentals: aquestes necessitats son derivades a professionals especialistes.

Es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.   Autoocupació es compromet a salvar 150 empreses i 500 llocs de treball.

SOS-Mentoring-Trucada-FB-TW-LK

Les persones interessades en participar en el programa es poden inscriure a  escolesvelles@sabarca.cat

 

Inma Ortega responsable del Servei de Foment d’Activitats Econòmiques de la regidoria de Promoció Econòmica Industria i Comerç i  Noelia Redondo  tècnica en assesorament d’emprenedors han donat detalls del programa SOS MENTORING a Ràdio Sant Andreu.