98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca posa en marxa la vintena edició del programa Voluntariat per la Llengua

Sant Andreu de la Barca posa en marxa la vintena edició del programa Voluntariat per la Llengua

El Servei Local de Català inicia la 20a edició del Voluntariat per la Llengua i en aquests moments es vol fer una crida per buscar voluntaris que hi vulguin conversar.

Poden contactar amb el Servei Local de Català a través de les xarxes socials, per correu electrònic santandreubarca@cpnl.cat o per telèfon (634 75 72 31).

Des del 2003 hi han participat més de 1.000 persones (1.006) entre voluntaris i aprenents.

Per poder participar en programa de Voluntariat per la Llengua  cal tenir una hora disponible a la setmana per fer la conversa. Les trobdes poden ser presencials i també virtuals, és a dir, a través de videotrucada de whatsap o de qualsevol altra sistema.

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu.

Els requisits que calen per participar-hi són ser major d’edat, parlar català en cas de voler ser voluntari, i voler millorar la conversa en català en cas de ser aprenent. També cal tenir una hora disponible a la setmana per fer les trobades per conversar fins a un total de 10 hores, és a dir, 10 setmanes.