98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca ja es pot beneficiar de la Tarjeta Rosa

Sant Andreu de la Barca ja es pot beneficiar de la Tarjeta Rosa

Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca ja podran sol·licitar la tarjeta rosa a partir del 13 de juny. Es tracta del títol de transport de tarifació social, personal i intransferible, amb el qual es pot viatjar gratuïtament o bé amb tarifa reduïda en diversos  serveis de transport públic .

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha arribat a un acord amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) perquè els seus ciutadans i ciutadanes es puguin beneficiar de la mesura, que arribarà a entre 3.000 i 4.000 persones de la ciutat.

A partir del pròxim dilluns dia 13 de juny, els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca es podran beneficiar dels títols de transport metropolitans socials, com la targeta rosa, la targeta rosa reduïda (T4) i el passi d’acompanyant.

Per poder accedir cal tenir 65 anys  més, o estar en possessió del certificat de reconeixement de la discapacitat igual o superior al 33%.  La targeta rosa es pot aconseguir gratuïtament o amb tarifa reduïda segons els ingressos de cada persona.

Xerrada informativa

L’Ajuntament ha programat una xerrada informativa el pròxim dimarts dia 14 de juny a partir de les 11.30 hores al casal de la Gent Gran per explicar als possibles usuaris les passes a seguir per poder aconseguir aquesta targeta.